Logare clienti
Ti-ai uitat parola?
Osb       Oferte speciale       Parteneri       Cos cumparaturi       Contact
 
Catalog online OSB
Cos de cumparaturi
Total produse in cos: 0
Total de plata: 0 Lei
Despre noi

O.S.B. - ORIENTED STRAND BOARD

Ca si varsta de infiintare a companiei suntem relativi tineri, dar ca si experienta suntem maturi, cu un solid background in domeniul materialelor de constructii, finisaje de interior si de exterior.

Caracteristica noastra de baza este onestitatea, atentia la detalii, aplecarea catre nevoile clientilor, promptitudinea in raspunsuri, livrarile rapide, disponibilitatea de stoc.

Produsele noastre sunt:

• OSB oriented strand board 3 material pentru exterior.

Serviciile noastre sunt:

• transport la domiciliul clientului.
• trimitere de mostre prim curier rapid.

Consideram ca avem un raport corect calitate pret, ceea ce ne defineste ca fiind prima alegere in fata clientilor, iar cei care au cumparat de la noi au fost foarte satisfacuti, recomandandu-ne ca fiind un partener de incredere altor cunostiinte sau prieteni.

Suntem constienti de urmatoarele aspecte:

a. clientul este cea mai importanta resursa a noastra.
b. obiectivitatea in fata clientului este primordiala.
c. raspunderea prompta la orice solicitare, oricat de mica sau importanta ar fi aceasta.
d. consilierea profesionala in alegerea corecta a produselor.
e. descrierea diferentelor intre produsele noastre si altele.
f. asigurarea suportului tehinic, rezolvarea problemelor de detaliu, plinte, taierea gresiei in diverse forme, cerc, oval, etc.
g. compozitia corecta a produselor de lipire a gresiei, klinkerului si a faiantei in functie de particularitatile tehnice si de montaj, interior, exterior, piscine, etc.

Deci putem spune ca avem multe premise de dovedit prin angajamentele de mai sus, de aceea ii invitam pe cei interesati sa ne testeze abilitatile, iar daca cele descrise mai sus nu sunt corecte ne asumam toata responsabilitatea si scuzele publice.

Ce este OSB (Oriented Strand Board):

Produsele OSB (Oriented Strand Board) sunt placi rigide stratificate presate, alcatuite din aschii din lemn orientate. Se utilizeaza in principal ca astereala, pardoseli, tavane, avand si multe alte intrebuintari in constructii.

Placa OSB este alcatuita in proportie de 90% din aschii din lemn, orientarea aschiilor confera placii o mai mare rezistenta, rigiditate si stabilitate.

Placile OSB 3 pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior in medii de umiditate. Calitatea placii este data de utilizarea indeosebi a lemnului de pin fibros, de orientarea aschiilor, si de alcatuirea aschiilor in trei straturi.

Tratamentul special de suprafata cu rasina confera impermeabilitatea produsului.

PER ANSAMBLU, PRODUSELE COMPANIEI NOASTRE SUNT URMATOAREALE: 

FAIANTA, FAIANTA BAIE, FAIANTA BAIE RECTIFICATA, FAIANTA BAIE NERECTIFICATA, FAIANTA LUX, FAIANTA RECTIFICATA, FAIANTA NERECTIFICATA, GRESIE, GRESIE PORTELANATA, GRESIE PORTELANATA RECTIFICATA, GRESIE PORTELANATA NERECTIFICATA, GRESIE INCALZIRE PARDOSEALA, KLINKER, CARAMIDA KLINKER, ADEZIVI, ADEZIV UNIVERSAL, ADEZIV GRESIE, ADEZIV FAIANTA, HIDROIZOLATII, PAVAJE, PARDOSELI, CHIT, CHIT DE ROSTURI, MONTAJ, OSB, ORIENTED STRAND BOARD, WOOD POLYMER COMPOSITE, WPC, LEMN DE EXTERIOR, OBIECTE SANITARE, CAZI DE BAIE, BATERII, MOBILIERE, MARMURA, MOZAIC, PARCHET, PISCINE, DESIGN, DESIGN DE INTERIOR, LOGISTICA, TRANSPORT.

Cu consideratie echipa www.osb.com.ro

O.S.B. - ORIENTED STRAND BOARD

Osb       Despre noi       Livrare si plata       Politica de retururi       Termeni si conditii       ANPC