Logare clienti
Ti-ai uitat parola?
Osb       Oferte speciale       Parteneri       Cos cumparaturi       Contact
 
Catalog online OSB
Cos de cumparaturi
Total produse in cos: 0
Total de plata: 0 Lei
Parteneri

O.S.B. - ORIENTED STRAND BOARD

O.S.B., un produs care se poate utiliza in cele mai multe ramuri ale constructiilor, de la constructii integrale de case, imobile, poduri, doar creativitatea umana trebuie lasata libera, iar oportunitatile apar negresit. Sugestiv este magazinul nostru, unde pozele sugereaza toate domeniile unde O.S.B. poate fi utilizat.

 

In acceptiune universala dezvoltarea se bazeaza pe parteneriarte, in familie, in societatea umana, la locul de munca si in relatiile comerciale interne si internationale.

 

Pentru ca lucram direct cu clientii, suntem o societate comerciala, ne angajam sa fim promti, corecti, sa oferim toate detaliile solicitate de acestia in scopul de a devein parteneri de afaceri.

 

Pentru a creste sanatos si armonios, o societate comerciala trebuie sa dezvolte parteneriate solide, bazate pe incredere, onestitate si loialitate.

 

Partenerilor nostrii, persoane fizice, societati comerciale, designeri si arhitecti, le propunem un parteneriat pe termen lung in care fiecare parte isi aduce aportul progresiv si onest.

 

Ne propunem sa selectam parteneri din cat mai multe domenii, in acest fel grupul de relatii bazate pe parteneriate sa fie cat mai dezvoltat.

 

Partenerii nostrii vor primi preturi preferentiale, insumate in discount-uri si bonus-uri in functie de nivelul colaborarii si de perspectivele dezvoltarii.

Prin intermediul www.osb.com.ro clientii nostri pot deveni parteneri activi, prima etapa fiind completarea tuturor campurilor de date obligatorii, de la rubrica parteneri, dupa care, in functie de situatie, acestia vor obtine o parola unica, netransmisibila, confidentiala, cu care pot obtine informatii si preturi preferentiale.

 

Va asteptam cu drag sa deveniti partenerii nostri, cosiderand momentul acceptarii dumneavoastra ca partener www.osb.com.ro, momentul incheierii unui un contract pe termen lung.

PER ANSAMBLU, PRODUSELE COMPANIEI NOASTRE SUNT URMATOAREALE: 

FAIANTA, FAIANTA BAIE, FAIANTA BAIE RECTIFICATA, FAIANTA BAIE NERECTIFICATA, FAIANTA LUX, FAIANTA RECTIFICATA, FAIANTA NERECTIFICATA, GRESIE, GRESIE PORTELANATA, GRESIE PORTELANATA RECTIFICATA, GRESIE PORTELANATA NERECTIFICATA, GRESIE INCALZIRE PARDOSEALA, KLINKER, CARAMIDA KLINKER, ADEZIVI, ADEZIV UNIVERSAL, ADEZIV GRESIE, ADEZIV FAIANTA, HIDROIZOLATII, PAVAJE, PARDOSELI, CHIT, CHIT DE ROSTURI, MONTAJ, OSB, ORIENTED STRAND BOARD, WOOD POLYMER COMPOSITE, WPC, LEMN DE EXTERIOR, OBIECTE SANITARE, CAZI DE BAIE, BATERII, MOBILIERE, MARMURA, MOZAIC, PARCHET, PISCINE, DESIGN, DESIGN DE INTERIOR, LOGISTICA, TRANSPORT.

Va uram Bun Venit!

Cu consideratie!

Echipa www.osb.com.ro

Inregistrare partener
Daca doresti sa fi partenerul nostru, primul pas este sa te inregistrezi completand formularul de mai jos.
Nume:
Prenume:
Nume firma:
CUI:
J:
Cont IBAN:
Nume banca:
Telefon:

E-mail:

Judet / Oras:

Adresa livrare:

Osb       Despre noi       Livrare si plata       Politica de retururi       Termeni si conditii       ANPC